Látnivalók Phuket szigeten

Thaiföld Phuket szigetén a látnivalók teljes felsorolása pont úgy lehetetlen, mint a sziget fakultatív programlehetőségei vagy szálláskínálata. Első lépésben csoportosítani kell Phuketen a látnivalókat ahhoz, hogy az érdeklődő számára a megfelelő helyeket felsorolhassuk. Természetesen egy ekkora turisztikai szigeten, mint Phuket, hatalmas lehetőség nyílik minden tekintetben. Még a szebbnél szebb tengerpartokat is három szálon kell ismertetnünk. Egyik a turisztikailag ismert, fürdésre alkalmas, másik az eldugott ismeretlen beachek, harmadik pedig a sziget keleti oldalán lévő kikötők. Ugyan ez vonatkozik a kilátók, piacok, műemlékek, múzeumok, ősi és modern épületek esetében is. A látnivalók felsorolását Phuket szigeten, Karon beachen kapod a Thaiföldi Magyar Központ programirodájában személyesen. Itt bepillantást nyerhetsz a légifelvételekbe, videófilmekbe de néhány fényképet már most is láthatsz a jobb oldali ikonokra kattintva. A phuketi látnivalók fotóit 44 esetben tudjuk megjeleníteni, vagyis mindent megmutatni képtelenség, de ízelítőnek elegendő.

Természeti látnivalók Phuketen

Látványos kilátók, vízesések, növények, madarak, bogarak, hüllők, emlősök és tenger alatti élővilág. Említett látnivalók közé sorolható még a mangrove mocsarak, Phuket sziget eső-erdeje, kókusz, ananász és gumifa ültetvények és rákivadék nevelő tavak is.

Kulturális látnivalók Phuket szigeten

Buddhista templomok, muszlim szulaó-k, múzeumok, több mint száz éves épületek, régi és új hidak, műemlékek, tradicionális thai házak és a világrekord Buddha szobor is a látványosságok ezen csoportjába tartozik.

Általános látnivalók Phuketen

Végképp kimeríthetetlen fejezethez jutottunk. Phuket sziget közlekedése, az emberek barátságossága és az a környezet, amiben éppen áll a turista, önmagában is látványosság. Legyen az burmai bódénegyed vagy modern üzletház, a híres sétáló utca a szórakozó negyedben vagy éppen egy ponyva alatti kifőzde… Phuketen minden perc és pillanat érdekes és látványos az idelátogató számára!

Látnivalók Phuket sziget szomszédságában

Ki ne hallott volna Leonardo di Caprio főszereplésében a Part című filmről? Máris látótérbe került a Maya Bay, ami az egyik fő látványosság az először idelátogató turisták körében. Hogy a hajókirándulás tartalmazza még a lagunát, Loh Sama bay-t, Viking Cave -et, Khai island –ot már csak hab a tortán. Másik legkeresettebb látnivaló a James Bond szikla, mely az Arany pisztolyos férfi című filmből ismert. A programok minden nap, kivétel nélkül indulnak a magyar programirodától, vagy távolabbi szálláshelyek esetében a szállásodhoz küldjük az autót. Ismét eljutottunk oda, hogy a látnivalók Phuket sziget és környezete esetében felsorolhatatlan, hiszen már a lap alján tartunk és még jóformán el sem kezdtük.

Hasznos látnivalók Phuketen

Leghasznosabb lépés minden magyar turista számára, ha látogatást tesz a Thaiföldi Magyar Központ programirodájába, kérdez, válaszolunk és a teljes szigetre kiterjedő sofőrszolgálatunk olcsóbb verzióját igénybe veszi a phuketi látnivalók felkereséséhez!Címünk és elérhetőségeink:

RAN Tour Hungary
Thailand, 463 Patak Road, Karon, Muang, Phuket 83100

Étterem, program iroda és programszervezés, turista információ,
free Internet és találkozási pont.

Telefonszámaink:
  •  +66 89 59 29 473 ( helyi készülékről: 0 89 59 29 473 )
  •  
  •  +66 89 59 35 976 ( helyi készülékről: 0 89 59 35 976 )
 
 


Frissítve: 2017. 09. 04.