Phuket szállás Phuket H.C.4 magyar HOTEL, H.C.1 magyar vendégház és a H.C.3 magyar apartman-ban.

Mint a fenti sorokból kiderült, Phuket szigeten első sorban olyan szálláslehetőségeket kínálunk, ahol a vendég, anyanyelvén tájékozódhat mindenről a Phuketi nyaralás ideje alatt. Odafigyeltünk, hogy a Phuket szállás kínálatunkban ne csak hotel, hanem apartman és vendégház is legyen, hogy az utasaink választani tudjanak számukra megfelelőt. A Phuket szállás H.C.1-es szobáit már az elmúlt évtizedből jólismerik az utasok. Ez mellett lett a Phuket szállás H.C.2, majd pár évre utána a Phuket szállás H.C.3 is. 2016 októberében pedig csatlakozott szállás Phuket H.C.4 Hotel néven lett közismert. Utóbbi aljában üzemel a Thaiföldi Magyar Központ és programiroda, mely nem csak Phuket sziget területén, hanem teljes Dél-Thaiföldön szervezi és indítja napi gyakorisággal a személyre szabott fakultatív programokat és kirándulásokat. Mint látjátok a fő profil Phuket szigeten a rugalmas programszervezés. A fakultatív programok és a nyaralás Phuket szigeten pedig, attól lesz költséghatékony, hogy az utas Phuket szigeten ott foglal szállást, ahonnan a programok indulnak! Természetesen minden szállás Phuket szigeten, Karon beachen található, ami a szállás kínálatunkban szerepel. A jobb oldali fotókon és a lap alján lévő videó filmek segítenek a szállás kiválasztásban Phuket szigeten. Az alábbi sorok pedig részletesen ismertetik a lehetőségeket.

Szállás Phuket szigeten a Phuket H.C.4 Hotelben

A 4 emeletes új szálláslehetőség 18 szobával áll rendelkezésre. Azoknak az utasoknak ajánljuk, akik a legközelebb szeretnének lenni az étkezéshez, programszervezéshez és a teljes Phuket szigetre kiterjedő sofőrszolgálatunkhoz. Jó tudni azt is, hogy ez a szállás az, ahol minden kérdés-válasz csak azon múlik, hogy lesétálsz-e hozzánk, az étterembe, kávézóba és programirodába. A tenger távolsága 650 méter és körbe le a látványos Karon-centeren keresztül 980 méter. Ebben az épületben történik a thaiföldi nyaralások szervezése, a repülőjegy ajánlatok és innen indulnak a repülőtéri transzferek is. Az épület tetején működik Phuket sziget időjárás állomása és egy folyamatosan bekapcsolt élő kamera. Minden szoba meglepően erős internettel és minden szoba valamint az egész szállás meglepő tisztasággal és igényességgel rendelkezik.

Szállás Phuket szigeten a Phuket H.C.1 medencés vendégház

A kertes, medencés szállás, kétszintes épület, mely emeleti szobái 2 személyesek és a földszinten a vendégek elhelyezésére lehetőség van 1-2-3 és 4 személy elhelyezésekre is. A szállás Phuket szigeten, Karon beachen található. Teljes épület bambusz bútorzattal, erős internettel és felügyelt tisztasággal áll rendelkezésre. Azoknak az utasoknak ajánlott, akik szeretnének félrevonultan, csendes környezetben, forgalommentes utcában pihenni a Phuket szigeten a nyaralás ideje alatt. Arra viszont felhívjuk a figyelmet, hogy akik itt foglalnak szállást a reggeli vagy ebéd és a programok a Phuket H.C.4-esben lesznek, ami 450 méter távolságra található. Különösebb problémát ez nem jelent, hiszen a tenger irányába kell sétálni és ezzel már el is mondtuk a tengertől való távolságot.

Szállás Phuket szigeten a Phuket H.C.3 apartman

A Phuket apartman H.C.3 elhelyezkedése megegyező a Phuket H.C.1-esével. A környezet az utca ugyan az és értelemszerűen a távolság is a központi szállástól és a tengerparttól. Különbség annyi, hogy a szállás alul konyhával és nappalival, felső szinten pedig a hálószobák találhatók. Sajnos itt a fakultatív programok weboldalán nincsen több hely a részletesebb leírásra, ár-listára és az összes kínálatunkban lévő szállás bemutatására, ezért ezeket a THAIFÖLDI MAGYAR KÖZPONT honlapján találod az alábbi hivatkozásokra kattintva:

Szállás Phuket szigeten:
https://phuket.hu/phuket-szallas.html

Phuket sziget információk:
https://phuket.hu/phuket-nyaralas.html

Repülőjegyek Phuket szigetre:
https://phuket.hu/phuket-repulojegy.html

Phuket utazás és utazásszervezés:
https://phuket.hu/phuket-utazas.html

Időjárás Phuket sziget és kamerakép:
https://phuket.hu/phuket-idojaras.html

Az összes kapcsolat pedig a phuketi nyaraláshoz:
https://phuket.hu/phuket-info.html