Búvárkodás, kezdőknek, haladóknak, tanfolyam, oktatás, nyíltvízi merülés, több napos búvár szafarik Phuketről.

Teljesen kezdőknek!
Thaiföldön a Phuketi Hungarian Centerben lehetőséged van kipróbálni a búvárkodást akkor is, ha soha életedben nem merültél. Ha elmúltál 10 éves, egy szavadba és pár ezer baht-odba kerül és 24 órán belül az Andaman tenger élővilágában gyönyörködhetsz, 5-12 méteres mélységben. Természetesen mindezt nem önállóan, hanem magyarnyelvű segítséggel a teljes program alatt.

Búvár lettem!

Ha beleszeretsz ebbe a csodálatos dologba, megoldás van arra is, hogy 3-4 nap alatt, tanfolyamot végzett búvárként, fényképes PADI igazolvánnyal rendelkezz. Ezt az igazolványt a világ minden táján elfogadják. Tanfolyam nagy része szintén a tengerben történik, az elméleti részét pedig, itt nálunk, a Magyar Centrumban oktatjuk, dvd filmek és felszerelés segítségével.

Búvár vagyok!

Ha már igazolvánnyal rendelkező búvár vagy és az adott kategóriádnak a gyakorlatban is megfelelsz, lehetőség van a következő szint meglépésre itt nyaralásod alatt. Akár a mentő, vagy a mesterbúvár szintet is elvégezheted! Természetesen PADI igazolvánnyal pontot téve a tanfolyam végére.

Az ár tartalmazza: transzfereket Kata, Karon, Patong Beach en levo szallasoktol a hajóig es vissza. Könnyű reggelit, ebedet, gyumolcsot, kave, tea, uditofogyasztast, palackot, sulyokat es tapasztalt merülésvezetőt.

  • Ezen a lapon látható fotókat, Kékesi Attila (a phuketi No Gravity búvár központ) készítette.